MTB-Siivouspalvelu Oy: ssä siivoustoimet suunnitellaan asiakaskohtaisesti käyttäen MTB laatuohjelmaa

MTB-laatuohjelma

Asiakastyytyväisyys on MTB:lle tärkeää, koska vain noin neljä prosenttia asiakkaista kertoo tuotteeseen/palveluun liittyvistä puutteista ja uuden asiakkaan hankkiminen vaatii viisi kertaa enemmän resursseja kuin nykyisten säilyttäminen.

MTB-Siivouspalvelu Oy on yli 30 vuotta toiminut perheyritys, jossa asiakastyytyväisyyttä on kautta aikojen tutkittu henkilökohtaisella yhteydenpidolla ja jatkuvalla seurannalla. Asiakastyytyväisyyden selvittämisellä MTB pystyy parantamaan ja kehittämään sen laatujärjestelmää sekä asiakkuudenhallintaa.

Siivoojat koulutetaan ja opastetaan aina uuteen työkohteeseen. Mikäli tilanne tai asiakkaan toiveet muuttuvat, MTB:llä sopeudutaan nopeasti asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

MTB- Siivouspalvelu laatii yhdessä asiakkaittensa kanssa laadunvalvontasuunnitelman kohteittain, jolloin myös asiakkaat pääsevät vaikuttamaan oleellisesti siivoukseen. Pätevä ja jatkuvasti koulutettava työnjohto kiertävät säännöllisesti asiakaskohteissa valvomassa työn laatua ja opastamassa siivoojia. Kerran kuukaudessa pidetään laajempi seurantakokous, johon paikalle tulee haluttaessa myös palvelujohtaja.

MTB-Siivouspalvelu Oy on soveltanut käyttöönsä pohjoismaista INSTA 800 laatujärjestelmää. Toimiva laatujärjestelmä mahdollistaa siivouksen laadun tarkan dokumentoinnin sekä asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyden. Etenkin isoissa työkohteissa työn laatu ja työntekijöiden motivaatio on INSTA 800 laatujärjestelmän myötä parantuneet merkittävästi. Työntekijälle on annettu vastuu oman kohteensa tavoitetason ylläpitämisestä. Teemme yhdessä asiakkaidemme kanssa laatusopimuksen, jolloin myös asiakkaat pääsevät vaikuttamaan oleellisesti siivoukseen. Laatusopimuksessa määritellään laatutaso ja valitaan yhteinen laadunmittaus strategia sekä teknisen, että toiminnallisen laadun mittaamiseksi ja ohjaamiseksi. Laatusopimuksen sisältö määritellään jo tarjousta laadittaessa.

MTB kouluttaa henkilöstöä, jotta he olisivat jatkuvasti ajantasalla siivousalan ja yrityksen ympäristössä. Koulutuspaikkoja ovat mm. Suomen Yrittäjät ry, Amiedu, Helsingin seudun kauppakamari, Markkinointi-instituutti ja Helsingin yliopiston seminaarit.

MTB:n vahvuutena on hyvä tavoitettavuus. Asiakkaan halutessa palvelua, tarjous pyritään tekemään välittömästi. Reklamaatiotilanteissa työnjohto on heti ajan tasalla. Asiakkaan tehdessä reklamaatioilmoituksen, asia hoidetaan välittömästi saman päivän aikana.

Työnjohtajat ovat valmiudessa hoitamaan kiireelliset tilaukset saman päivän aikana noin 4 tunnin varoitusajalla.

MTB:n siivouskohteita ovat

 • toimistot
 • sairaalat
 • myymälät
 • päiväkodit
 • puhdastilat
 • lääkäriasemat

Päivittäissiivousten lisäksi teemme

 • suursiivoukset
 • ikkunoiden pesut
 • lattioiden vahaukset
 • lattioiden peruspesut
 • ym. erikois- ja tilaustyöt

Tilaa ilmainen konsultointi

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Yritys (pakollinen):

  Viesti

  ”Yhteistyömme MTB-Siivouspalveluiden kanssa on alusta asti ollut hyvää ja sujuvaa. Joustavuus, tarpeidemme ymmärtäminen ja huomioiminen sekä ammattitaitoiset siivoojat ovat olleet meille tärkeitä asioita.”

  Hyvinvointikartano Kaisankoti

  ”MTB-Siivouspalvelu on hoitanut luotettavasti puhtaan ja turvallisen työympäristön tiloissamme ja on hienoa, että meillä on ollut sama siivooja jo vuosia. MTB:n siivoustyönjohto on aina palvelualtis ja hyvin tavoitettavissa.”  

  Suomen Veronmaksajain Keskusliitto Ry 

  ”Olemme olleet tyytyväisiä MTB:n hyvään siivouslaatuun, täsmällisyyteen ja työnjohdon palvelualttiuteen.”

  Give Away Oy - liikelahjat ja yrityslahjat

  ”Luotettavasti siistiä.” 

  Asianajotoimisto Ylikraka

  MTB – laatuohjelma takaa laadun

  Teemme asiakkaidemme kanssa laatusopimuksen, jossa määritellään laatutaso ja valitaan yhteinen laadunmittaus strategia sekä teknisen, että toiminnallisen laadun mittaamiseksi ja ohjaamiseksi. Laatusopimuksen sisältö määritellään jo tarjousta laadittaessa. Laatuohjelmaan ovat sitoutuneet niin MTB:n johto kuin työntekijätkin.

  MTB-akatemia

  Koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee työnsä luotettavasti. Henkilökuntamme on motivoitunutta ja sillä on määrätietoinen ote tekemäänsä työhön. Meiltä löytyy ammattilaisia jokaiseen kohteeseen.

  Tyytyväisiä asiakkaitamme

  Kilpailuta siivouspalvelusi ja tilaa ilmainen konsultointikäynti

  MTB-siivouspalvelut

  p: +358 (0)9 42 43 5000

  Sähköposti

  asiakaspalvelu@mtb.fi

  Osoite

  Westendintie 1 B 3krs.
  02610 Espoo

   Nimi (pakollinen)

   Sähköposti (pakollinen)

   Puhelinnumero (pakollinen)

   Yritys (pakollinen):

   Viesti