Myymälän siivous Helsingin seudulla

MTB-Siivouspalvelu toteuttaa edullista myymäläsiivousta Pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Järvenpää, Porvoo, Lohja, Vihti ja Kirkkonummi. Toimimme joustavasti myös muualla Suomessa, joten jos kyseessä on esimerkiksi myymäläketju, saat avullamme nopeasti kaikkien toimisteiden myymäläsiivoukset kerralla kuntoon.

Suomalaisena perheyrityksenä toimimme luotettavasti kaikkien yhteistyökumppaniemme ja asiakkaidemme kanssa. Tiedämme, että kestävä pohja tulevaisuudelle rakennetaan arjessa. Panostamme toiminnassamme hyvään tavoitettavuuteen, järkevään hinnoitteluun ja huolelliseen työnjälkeen kaikissa kohteissamme. Näin palvelemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Miksi tilata myymäläsiivous meiltä?

  • Löydät kokeneet tekijät
  • Saat järkevästi hinnoiteltua palvelua
  • Tavoitat nopeasti yhteyshenkilösi

Myymäläsiivous tehdään aina kohteen edellyttävällä tavalla, sen erityispiirteet huomioiden. Meillä on kokemusta hyvin erityyppisistä myymäläsiivouksista, kuten urheiluliikkeistä, vaatekaupoista, kauneusliikkeistä, apteekeista, päivittäistavarakaupoista jne., joten tiedämme alasi haasteet siivouksen saralta.

 

Huolellisesti tehty myymäläsiivous näkyy

Yrityksellämme on vuosikymmenten kokemus laadukkaan siivouspalvelun järjestämisestä myymäläkohteissa. Myymäläsiivouksen suunnittelussa kiinnitämme huomiota niin palvelun sujuvuuteen kuin varsinaiseen lopputulokseen – tärkeintä on, että tilakokemus on kuluttajalla viihtyisä ja turvallinen. Kun liiketilasi on puhdas ja luo raikkaan vaikutelman, viihtyvät asiakkaasi siellä pidempää. Kauppa käy, kun muu koko liiketoiminta vahvistaa mielikuvaa luotettavasta kaupantekijästä. Myös työntekijäsi arvostavat viihtyisiä taukotiloja siisteine keittiö- ja saniteettitiloineen.

 

Elintarviketurvallisuus huomioiden

Myös elintarviketurvallisuus nousee myymäläsiivouksessa esille, onkin tärkeää, että siivous tapahtuu esimerkiksi elintarviketiskauksessa hyvää hygieniaa noudattaen. Pakkaamattomat materiaalit tuovat oman lisänsä myymäläsiivoukseen. Meillä on myös vuosien kokemus kylmä- ja pakkastilojen desinfiointipuhdistuksesta. Tekniikkamme ei vie asiakkaan aikaa, vaan puhdistus voidaan suorittaa ilman erillisiä sulatustoimintoja laitteistojen päällä ollessa.

 

Miten tilaat myymäläsiivouksen meiltä?

Soita numeroon: +358 9 4243 5000

tai lähetä sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@mtb.fi

Kutsu meidät ilmaiselle konsultointikäynnille! Kartoitamme kohteesi ja annamme sopimussiivouksesta kohtuuhintaisen tarjouksen. Tarvittaessa voimme toteuttaa kohdesiivouksia myös kertasiivouksena, tai joustavasti muuten palvellen. Ota yhteyttä, annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten saisit liiketilasi siivouspalvelut mallilleen.

 

Oletko harkinnut liiketilasi siivouspalvelujen kilpailutusta?

Myös nykyistä siivoussopimustasi kannattaa kilpailuttaa, sillä olemme tunnettuja edullisista siivouspalveluistamme. MTB-Siivouspalvelusta saat laadukasta yrityssiivousta koulutettujen ja kokeneiden siivoojien toimesta. Siivouspalvelut kannattaa kilpailuttaa, jos nykyinen siivoussopimus tuntuu hintavalta, tai siivousjälki ei jostain syystä tyydytä.