Ravintolasiivous

MTB-Siivouspalvelu toteuttaa laadukasta ravintolasiivousta pääkaunpunkiseudulla : Helsinki, Espoo, Vantaa, Järvenpää, Lohja, Porvoo, Vihti ja Kirkkonummi. Tarvittaessa palvelemme joustavasti myös muualle Suomeen, esimerkiksi ravintolaketjusi eri kohteissa. Pitkä kokemuksemme ravintolasiivouksien parissa on tehnyt meistä tunnetun ja luotetun toimijan, meiltä löydät tekijät kohteeseen kuin kohteeseen.

Luotettavasti näissäkin kohteissa toimien:

  • Ruokaravintolat
  • Kahvilat
  • Yökerhot
  • Olutravintolat
  • Huoltoasemat

Ravintolasiivousta ammattilaisten toteuttamana

Suomalaisena perheyrityksenä panostamme vahvasti asioiden sujuvuuteen ja luotettavaan kumppanuuteen. Tähtäämme vahvaan ja vakaaseen tulevaisuuteen, tarkoittaen sitä, että asiat tehdään tässä hetkessä kunnolla ja reilulla tavalla. Ravintolasiivouksessamme tämä näkyy hyvänä yhteydenpitona, laadukkaassa tekemisessä ja toisaalta ympäristöä kunnioittavassa asenteessamme. Käytämme esimerkiksi sellaisia siivousaineita, jotka kuormittavat mahdollisimman vähän luontoa. Myös työssään viihtyvistä työntekijöistämme pidämme kiinni, sillä heidän käsissään syntyy paras mahdollinen siivousjälki.

 

Huolellisesti tehty ylläpitosiivous näkyy

Kun siivoustyö tehdään ammattitaidolla, se huomataan. Siisti ja hygieeninen ravintolakeittiö on liiketoimintasi ydin, josta pidämme hyvän huolen. Ravintolan yleiset tilat saniteettitiloineen luovat viimeisen silauksensa ravintolasi yleisilmeeseen. Positiivinen tilakokemus onkin päämäärämme, ja kävijä viihtynee varmasti kerran, jos toisenkin asiakkaanasi. Korkeat hygieniavaatimukset näkyvät jo siivoojien perehdytysvaiheessa, jossa käydään läpi tarkasti kaikki elintarvikehygienia lainsäädännön laatimat kriittiset osa-alueet. Tehokkaalla suunnittelulla ohjataan vastuulliseen ja turvalliseen puhtaanapitoon, jolla ylläpidetään niin henkilökunnan kuin asiakkaidenkin hyvinvointia.

 

Suursiivoukset ravintolassa

Suursiivoukset ravintolassa pyritään tekemään mahdollisimman häiriöttömästi. Suursiivouksessa tehdään osin myös sellaisia siivoustoimenpiteitä, joita harvemmin ylläpitosiivouksessa tehdään. Suursiivouksessa tila puhdistetaan lattiasta kattoon,  kuten keittiöiden Oivapesut, ilmastointiputkien pölyjen pyyhintä, kylmä- ja pakkastilojen desinfiointi sekä lattiavahaukset. Teemme suursiivouksia sopimusasiakkaidemme kohteissa, mutta yhtä hyvin myös kertasiivouksena muissa kohteissa.

Ravintoloiden keittiöiden suursiivoukset toteutetaan meillä Oiva-pesuna, eli tarkkaa elintarvikelainsäädäntöä noudattaen ja ylläpitäen.

 

Sopimussiivous sujuvoittaa ravintolan arkea

Kun siivoustyö tehdään ravintolassa sopimussiivouksena, pelisäännöt ovat selvät. Yhdessä kartoitettu palvelusuunnitelma sisältää päivittäin, viikoittain ja harvemmin tehtäviä siivoustoimenpiteitä.

 

Nopeaa siivoustuurausapua

Aina kaikki ei mene ihan mallilleen, ja yllättäviä tilanteita syntyy. Kun siistijä esimerkiksi sairastuu, voi olla tarpeen löytää nopeasti hyvä tuuraaja kiinteistösiivoukseen. Meiltä löydät luotettavat tekijät vaihtuviin tilanteisiin. Varahenkilöstosuunnitelmamme on aukoton. Me voimme myös toteuttaa yli 30 vuoden ammattitaidolla konsultointia ja koulutusta teidän omalle henkilöstöllenne.

 

Oletko harkinnut kilpailutusta?

Annamme mielellämme lisätietoa toimintatavoistamme ja siitä, miten voisimme järjestää ravintolasi siivouksen mallilleen – myös siivouskustannusten osalta. Olemme tunnettuja kohtuuhintaisista ravintolasiivouksistamme, ja otamme mielellämme haasteesi vastaan. Ota yhteyttä ja tilaa ilmainen konsultointikäynti ravintolaasi!