Helsingin seudun yrityssiivous - tehokas laadunvalvontamme ja korkean hygienian erikoisosaaminen takaa huolettoman työympäristön

Yrityssiivous Helsingissä siivouspalvelun siistijä pyyhkii pöytääSuunnittelemme siivoustoimet asiakaskohtaisesti käyttäen MTB-laatuohjelmaa. Siivoojamme koulutetaan MTB-akatemiassa ja opastetaan aina uuteen työkohteeseen. Mikäli tilanne tai asiakkaan toiveet muuttuvat, sopeudumme nopeasti asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Sopimussiivous takaa asiakkaalle juuri ne siivouspalvelut, joita hän tarvitsee, laadusta tinkimättä.

Asiakkaamme luottavat meihin

Olemme ylpeitä siitä, että lähes kaikki asiakkaamme ovat pitkäaikaisia sopimusasiakkaita. Useimmat asiakkaat, joiden kanssa aloitimme yrityssiivouksen, jatkavat yhä kanssamme. Asiakkaanamme on yli 200 tyytyväistä sopimusasiakasta, joiden työpaikoilla työntekijät viihtyvät. Viihtyvyyden takaa MTB:n laadukas yrityssiivous, jonka mahdollistaa koulutetut ja kokeneet siivoojat.

Katso videoesittely

Siivouspalveluita ilman huolta

Yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella ja vahvalla sairaalasiivoustason osaamisella haluamme tarjota asiakkaillemme mielenrauhaa. Viimeisimmän teettämämme asiakastutkimuksen (6.3.2020) myötä opimme mm. että asiakkaamme ei osta puhtautta pelkästään puhtauden vuoksi, vaan siksi, että sillä on suora yhteys myös omassa liiketoiminnassa menestymiseen. Meille myös tapa palvella asiakasta heijastuu jo myyntivaiheessa ymmärtämällä asiakkaan liiketoimintaa ja näin tuottamaan puhtauspalveluilla lisäarvoa.

Lue lisää

Koronavirusepidemian aikaan hyvä hygienia ja siivousasiat ovat puheissa enemmän kuin koskaan. MTB:n toimitusjohtaja Mia Jaaranen on ollut haluttu haastateltava valtakunnan lehdissä.

Varautumissuunnitelma Koronavirustartuntojen (COVID-19) leviämisen ehkäisemiseksi

Nyt jos koskaan on aika kiinnittää huomiota puhtauteen ja hygieniaan

Ympäristötietoinen voittaa rahassa ja maineessa

MTB:n siivouskohteita ovat

 • toimistot
 • sairaalat
 • myymälät
 • hotellit ja kylpylät
 • ravintolat
 • päiväkodit
 • puhdastilat
 • lääkäriasemat

Päivittäissiivousten lisäksi teemme mm.

 • suursiivoukset
 • ikkunoiden pesut
 • lattioiden vahaukset
 • lattioiden peruspesut
 • ym. erikois- ja tilaustyöt

”Yhteistyömme MTB-Siivouspalveluiden kanssa on alusta asti ollut hyvää ja sujuvaa. Joustavuus, tarpeidemme ymmärtäminen ja huomioiminen sekä ammattitaitoiset siivoojat ovat olleet meille tärkeitä asioita.”

Hyvinvointikartano Kaisankoti

”MTB-Siivouspalvelu on hoitanut luotettavasti puhtaan ja turvallisen työympäristön tiloissamme ja on hienoa, että meillä on ollut sama siivooja jo vuosia. MTB:n siivoustyönjohto on aina palvelualtis ja hyvin tavoitettavissa.”  

Suomen Veronmaksajain Keskusliitto Ry 

”Olemme olleet tyytyväisiä MTB:n hyvään siivouslaatuun, täsmällisyyteen ja työnjohdon palvelualttiuteen.”

Give Away Oy - liikelahjat ja yrityslahjat

”Luotettavasti siistiä.” 

Asianajotoimisto Ylikraka

MTB – laatuohjelma takaa laadun

Teemme asiakkaidemme kanssa laatusopimuksen, jossa määritellään yrityssiivouksen laatutaso ja valitaan yhteinen laadunmittaus strategia sekä teknisen, että toiminnallisen laadun mittaamiseksi ja ohjaamiseksi. Laatusopimuksen sisältö määritellään jo tarjousta laadittaessa. Laatuohjelmaan ovat sitoutuneet niin MTB:n johto kuin työntekijätkin.

MTB-akatemia

Koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee työnsä luotettavasti. Henkilökuntamme on motivoitunutta ja sillä on määrätietoinen ote tekemäänsä työhön. Meiltä löytyy ammattilaisia jokaiseen kohteeseen.

Tyytyväisiä yrityssiivousasiakkaitamme

Kilpailuta siivouspalvelusi ja tilaa ilmainen konsultointikäynti

MTB-siivouspalvelut

p: +358 (0)9 42 43 5000

Sähköposti

asiakaspalvelu@mtb.fi

Osoite

Westendintie 1 B 3krs.
02610 Espoo

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Yritys (pakollinen):

  Viesti