Suomalainen perheyritys

Ammattitaitoista palvelua vuodesta 1987 lähtien

MTB-perheyritys-merkkiMTB-Siivouspalvelu on vakavarainen perheyritys, jonka perustaja Merja Backström on rakentanut sinnikkäällä yrittäjyydellä ja kovalla työllä. Hän on siirtänyt korkean puhtausalan ammattitaitonsa lapsilleen, jotka ovat hakeneet rautaista kokemusta ulkomaita myöten niin myynnistä, markkinoinnista kuin kierrätysasioistakin. Toimintaamme ovat aina ohjanneet yritteliäisyys, asiakastyytyväisyys, kehittyminen sekä kannattava kasvu.

”Me olemme sitä mitä toistuvasti teemme" - Aristoteles

MTB Palvelut toimittaa yrityksille ja julkiselle sektorille siivous- ja kierrätys palvelukokonaisuuksia, jotka mahdollistavat asiakkaiden keskittymisen erityisosaamiseensa.

Hallitsemme palvelukokonaisuuksien tuottamisen ja meillä on vaativimpien asiakkaidemme edellyttämä erityisasiantuntemus. Olemme valmiit vastaamaan alan muutoksiin ja kiristyneisiin haasteisiin.

Asiakassuhteen hoitamisessa haluamme olla paras alallamme

Korkea ammattitaito ja asiakkaan tarpeiden laaja-alainen ymmärtäminen sekä ennen kaikkea asiakkaan arvostaminen on meille erittäin tärkeää. Panostamme erityisesti hyvän asiakassuhteen rakentamiseen henkilöstömme perehdyttämisessä ja koulutuksessa. Työssään viihtyvä, motivoitunut henkilöstö kantaa vastuun työnsä jäljestä.

Työmme jäljen paras arvioija on asiakas. Tärkein tavoitteemme on jokaisen asiakkuuden hoitaminen laadulla ja ammattitaidolla. Pitkät asiakassuhteemme osoittavat, että olemme oikealla tiellä. Meillä on hyvä tiimi kasassa ja panostamme voimakkaasti henkilökuntamme viihtymiseen ja ammattitaidon kehittämiseen. Meitä MTB:läisiä on yli 100 valmiina palvelukseen.

MTB Siivouspalvelu Oy

Keskus

+358 9 42 43 5000

Sähköposti

asiakaspalvelu@mtb.fi

Osoite

Westendintie 1 B 3krs.
02160 Espoo

MTB-perheyritys-merkki
sstl-puhtausala-ry
tilaajavastuu
2021-Finland-Parhaat-Tyopaikat
vastuullinen-yritys
Ekokompassi_logo_CMYK_300dpi
Kauppakamari_jäsen
jasenbanneri_2020_175x88_fin

Ota yhteyttä ja tilaa ilmainen konsultointikäynti

Yhteystiedot

MTB-siivouspalvelut

p: +358 (0)9 42 43 5000

Sähköposti

asiakaspalvelu@mtb.fi

Osoite

Westendintie 1 B 3krs.
02610 Espoo

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Puhelinnumero (pakollinen)

    Yritys (pakollinen):

    Viesti